Jouw financiële afdeling op afstand.

Wij zorgen dat jij kunt ondernemen.
Dat doen we door de administratie uit handen te nemen met actuele dashboards en uitgebreid advies.

Services

Administratie

Je administratie of boekhouding uitbesteden geeft jou als ondernemer ruimte om te werken aan je onderneming. Outsourcing van je administratie zorgt voor continuïteit en kwaliteit in je administratie en daarmee een goed inzicht.

We verwerken je administratie en doen de maandafsluiting en btw-aangifte. Ook zetten wij betaallijsten klaar in de bank, versturen betalingsherinneringen en vullen je CBS-formulieren in.

Aan het einde van het jaar sturen we alles netjes naar je accountant.

Controlling

Maandelijks word je meegenomen in de realisatie en forecast van jouw bedrijf. We analyseren de cijfers en maken berekeningen waarmee jij je bedrijf kunt sturen en optimaliseren.

We faciliteren een 24/7 dashboard, waarmee je altijd toegang tot jouw actuele cijfers hebt.

Jaarlijks stellen we een begroting op waarmee je kunt bepalen welke investeringen je wel of niet gaat doen.

Daarnaast treden wij op als contactpersoon voor fiscalisten, accountants en andere adviseurs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over complexe vraagstukken.

Advies

Wij zijn jouw klankbord. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen met betrekking tot je organisatie. We denken met je mee en bieden input vanuit onze branchekennis en expertise.

Ons doel is om jou als ondernemer verder te helpen in het nemen van beslissingen.

Over ons

Sensum Finance ontzorgt ondernemers op het gebied van finance. Voor onze klanten zijn wij de financiële afdeling op afstand.

Wij zetten onze expertise in om u continu inzicht te bieden in uw organisatie en maken daarbij gebruik van slimme technologie. Op die manier helpen wij ondernemers om slimmer en beter te ondernemen.

Wij zijn actief in het notariaat, de blockchain, de detailhandel en binnen projectorganisaties.

Contact

© Sensum Finance, 2022